Не е случајност низ она што поминувате! Секој тест и искушение се под Негова контрола!

Новиот завет зборува за грижата (воспитна корекција): „и ја заборавивте опомената, која ви зборува вам како на синови: `Сине мој! Не презирај го Господовото укорување,

Продолжете со читање

Што се случува со вашата ДНК, кога Светиот Дух ќе се спои со вашиот дух?

Разбирањето на новото создание е од суштинска важност за победничкиот христијански живот. Ако вие не знаете кои сте всушност, тогаш нема да можете да ја

Продолжете со читање

20 Библиски вистини кои можат да им го променат животот на вашите деца!

Библиските вистини кои ги изговараме во животот на детето имаат потенцијал засекогаш да го променат нивниот живот. Може да им ја смени насоката на животот.

Продолжете со читање