Сода бикарбона во градината: Цветовите се бујни, полжавите бегаат, почвата се чисти

Веројатно во куќата имате неколку вреќи со сода бикарбона, кои зафаќаат простор и сте заборавиле. Ова бело богатство не треба да стои недопрено, вели Стил.

Продолжете со читање

Не купувајте лимони повеќе. Еве како да израснете бескраен извор на лимони дома!

Лимоните се меѓу најздравите плодови на Земјата, и покрај нивниот свеж и вкусен вкус и сок, тие го подобруваат нашето здравје на различни начини. Лимоните

Продолжете со читање

Од живот на конец сега полн со предизвици да игра пак фудбал и да помине повеќе километри со трчањето!

Точно 2 ипол години од тој проклет ден кога животот ми се скрати, кога немав волја за ништо, кога сите мои блиски роднини и пријатели

Продолжете со читање