Што се случува со вашата ДНК, кога Светиот Дух ќе се спои со вашиот дух?

Разбирањето на новото создание е од суштинска важност за победничкиот христијански живот. Ако вие не знаете кои сте всушност, тогаш нема да можете да ја

Продолжете со читање

20 Библиски вистини кои можат да им го променат животот на вашите деца!

Библиските вистини кои ги изговараме во животот на детето имаат потенцијал засекогаш да го променат нивниот живот. Може да им ја смени насоката на животот.

Продолжете со читање

Како нашето тело реагира на молитва?

Резултатите од истражувањата се восхитувачки Резултатите од најновото истражување за поврзаноста на верата со здравјето покажува дека молитвата позитивно влијае на здравјето на луѓето- пренесува

Продолжете со читање