Витаминот Ц ги одвојува клетките на ракот и ги уништува: Само доколку се зема на овој начин!

 Кога се зема орално, голема количина на витаминот Ц с еизлачува или останува неискористен во организмот. Наспроти тоа, интравенското вметнување на витаминот Ц во крвта

Продолжете со читање

Единствен лек за здраво срце и мозок кој вистински работи: Бесплатен, достапен за сите, и плус подмладува!

Во овој момент, ритамот на вашето срце и мозок се синхронизира, создавајќи состојба која научниците ја нарекуваат кохеренција. Постои едноставен, ефтин и достапен за сите

Продолжете со читање

10 најмоќни природни антибиотици познати како народни лекови!

Антибиотиците ни помагаат да се излекуваме од многу инфекции и болести но многу често некои бактерии стануваат резистентни на некои антибиотици, во последните години се

Продолжете со читање