НАЈЧЕСТИ ПРИЧИНИ ЗА ТЕШКИ ЗАБОЛУВАЊА-ЗА ТОА НИКОЈ НЕ ВИ ГОВОРИ:Докторката вели како треба да ја проверите киселоста во желудникот и да реагирате!

НАЈЧЕСТИ ПРИЧИНИ ЗА ТЕШКИ ЗАБОЛУВАЊА-ЗА ТОА НИКОЈ НЕ ВИ ГОВОРИ:Докторката вели како треба да ја проверите киселоста во желудникот и да реагирате! “Ниската киселост на

Продолжете со читање

Ова се случаевите кога телото ве моли да му помогнете, а вие го занемарувате!

Човечкото тело е сложен механизам со многу процеси кои честопати дејствуваат независно. Кога нешто не е во ред со телото, ние го чувствуваме тоа. Но

Продолжете со читање

Еднаш на 6 месеци мора да ги исчистите цревата и крвните садови, еве како!

Организмот бара чистење барем 2 пати годишно, затоа применете го овој чудесен народен лек. Многумина од вас знаат дека кефирот е “еликсир на младоста и

Продолжете со читање

Витаминот Ц ги одвојува клетките на ракот и ги уништува: Само доколку се зема на овој начин!

 Кога се зема орално, голема количина на витаминот Ц с еизлачува или останува неискористен во организмот. Наспроти тоа, интравенското вметнување на витаминот Ц во крвта

Продолжете со читање

Единствен лек за здраво срце и мозок кој вистински работи: Бесплатен, достапен за сите, и плус подмладува!

Во овој момент, ритамот на вашето срце и мозок се синхронизира, создавајќи состојба која научниците ја нарекуваат кохеренција. Постои едноставен, ефтин и достапен за сите

Продолжете со читање