Кантарион – совршен лек за вашата коса и кожа!

Kантарионот се користи како антидепресив, седатив и антибиотик, се користи надворешно и внатрешно. Активна субстанца е хиперфлорин. Екстрактот од кантарион ја зголемува концентрацијата неуротрансмитера седатив и

Read more