НАХРАНИЛ СИРАЧИЊА ВО РЕСТОРАН, КОГА ЈА ДОБИЛ СМЕТКАТА ОСТАНАЛ БЕЗ ТЕКСТ!

Трогателна приказна за едно изгладнето момче која еден човек ја подели на Фејсбук, многумина остави во солзи. Имено Акхилеш Кумар, седел во ресторан и ручал.

Продолжете со читање

Бог има план за вашиот однос:4 работи кои снаата и свекрвата треба да ги имаат на ум!

   Кога ја запознав пред 33 години, беше убава госпоѓа во раните педесети години: висока, елегантна и секогаш насмеана. Беше храбра жена, одлучна и верна,

Продолжете со читање

Колку повеќе се дистанцирате од негативните луѓе, толку помирен живот ќе имате!

Понекогаш да бидете силни значи да останете позитивни и кога сите околу вас се негативни. Не дозволувајте да се заразите од туѓата негативност. Лошото се

Продолжете со читање

ЕМОЦИОНАЛНА ЗЛОУПОТРЕБА:Психичкото насилство е полошо од физичкото насилство!

Емоционалната злоупотреба е исто така лоша како и физичката, дури и полоша! Скршените коски полесно се лекуваат од скршениот дух. Психичкото насилство може да биде

Продолжете со читање