Џулија Робертс:„Светот е опседнат со надворешниот изглед а тоа е последното нешто што треба да го гледаме кај човекот“

Знам дека имам брчки, но сакам да бидат видени. Тоа сум вистинската јас. Сакам да ме прифатите таква каква што сум. … Бара од сите

Продолжете со читање

Фотографер ги отстранува смартфоните за да ни покаже колку е чуден денес светот!

Дали сте сега на телефон? Има можност да сте. Сега замислете како би изгледале доколку го нема телефонот. Осамено? Лудо? Можеби до некоја личност која

Продолжете со читање