Фотографер ги отстранува смартфоните за да ни покаже колку е чуден денес светот!

Дали сте сега на телефон? Има можност да сте. Сега замислете како би изгледале доколку го нема телефонот. Осамено? Лудо? Можеби до некоја личност која ве игнорира?

Американскиот фотограф Eric Pickersgill креира “Остранети“ серија на фотографии за д ани покаже колку всушност е чудна таа поза.

Сликите се едитирани со цел да ни покаже како ги испуштаме луѓето и околината околу нас и да не потстети дека треба д аги оставиме телефоните настрана и да с евклучиме со луѓето околу нас или да уживаме во околината околу нас.

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *