Колку повеќе се дистанцирате од негативните луѓе, толку помирен живот ќе имате!

Понекогаш да бидете силни значи да останете позитивни и кога сите околу вас се негативни. Не дозволувајте да се заразите од туѓата негативност. Лошото се

Продолжете со читање

ЕМОЦИОНАЛНА ЗЛОУПОТРЕБА:Психичкото насилство е полошо од физичкото насилство!

Емоционалната злоупотреба е исто така лоша како и физичката, дури и полоша! Скршените коски полесно се лекуваат од скршениот дух. Психичкото насилство може да биде

Продолжете со читање

5 Причини зошто ментално силните луѓе не реагираат на НАВРЕДИ – Молчењето е Злато!

Кога ќе погледнете наоколу, ќе сфатите дека светот одеднаш стана место каде што луѓето само се расправаат и се расправаат едни со други. Можете да

Продолжете со читање