Што Ќе Добиете Кога Ќе Изблендирате Цвекло, Моркови и Јаболко: Чаша Сок Кој Победува Многу Болести!

Соковите се еден од најдобрите начини за искористување на здравствените придобивки од сурови производи, а чаша природен сок во утринските часови ќе ги обезбеди сите

Read more

Чај од ѓумбир: ги раствора камењата во бубрезите, го чисти црниот дроб и ја намалува болката во зглобовите – рецепт

Луѓето ги препознавале и ценеле неверојатните особини на ѓумбир со векови. Тој е богат извор на бројни хранливи материи и нуди моќни антибактериски, антивирусни, антипаразитни

Read more