Еве што значи бојата на овошјето и зеленчукот за вашето тело!

🍂🍂🍂Различните Бои на овошјето и зеленчукот имаат различно дејство на вашето здравје Треба да знаете што секоја боја му носи на вашето тело 🍉🍎🌶🍅🍒🍓Црвена боја

Продолжете со читање

Што Ќе Добиете Кога Ќе Изблендирате Цвекло, Моркови и Јаболко: Чаша Сок Кој Победува Многу Болести!

Соковите се еден од најдобрите начини за искористување на здравствените придобивки од сурови производи, а чаша природен сок во утринските часови ќе ги обезбеди сите

Продолжете со читање

Чај од ѓумбир: ги раствора камењата во бубрезите, го чисти црниот дроб и ја намалува болката во зглобовите – рецепт

Луѓето ги препознавале и ценеле неверојатните особини на ѓумбир со векови. Тој е богат извор на бројни хранливи материи и нуди моќни антибактериски, антивирусни, антипаразитни

Продолжете со читање