На сијамски близначки им прогнозирале смрт по раздвојувањето, но Божјиот план бил поинаков!

Докторите кои ја извеле операцијата на раздвојување на овие сијамски близначки и денес се уште не можат да веруваат како двете успеаја да се изборат

Продолжете со читање

Поминал 2 000 километри за да слушне како чука срцето на неговата ќерка во некој друг човек!

Оваа емотивна приказна за Bill Conner остави  многумина без здив. Тој се одлучи на необична мисија, поточно одлучил да ја пропатува пола Америка на велосипед,

Продолжете со читање

КАКОВ ХЕРОЈ: Куче спасило цело семејство од наезда на кобри и потоа умрело.

Куче херојски го одбранил семејството кое го нападнале четири кобри и потоа умрело.  Доберманот стоел цврсто на земјата, храбро се борел со змиите отровници и

Продолжете со читање