20 сјајни идеи за вашата тераса!

Обично го користиме балконот за сушење на алиштата или како складиште за непотребни работи, но можеме да го претвориме во нешто многу покорисно – вистинско место за остатокот од душата и телото.

Погледнете ги овие 20 решенија за дизајн, кои ќе ви дадат идеја за тоа што може да се направи со овие неколку квадратни метри убав простор.

Ќе видите дека дури и најмалиот балкон, со одредена фантазија и не премногу напор, можете да се претворите во вашето омилено место, каде што сакате да го поминете вашето време.

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *