Осамено куче избегало од својот двор за да го прегрне својот најдобар пријател!

Меси и Ауди се најдобри пријатели. Тие се дури и доволно среќни да живеат на улица едни од други во нивниот град во Тајланд, но тие никогаш немале прилика да играат заедно – туку само да гледаат преку улица.

Сопственикот на Ауди честопати се задржувал на својата работа, оставајќи го кученцето осамено и малку вознемирено.

Така, кога сопственикот на Меси, Оранит Китрагул, забележал дека кучињата се интересираат едни за други, но Ауди се чинела осамена, таа ќе ја пушти Ауди да излезе во оградениот двор, така што кучињата би можеле барем да комуницираат едни со други.

Кучињата станаа вирални поради овие фотографии направени за време на она што можеше да биде страшен момент.
Во 2017 година, сопственикот на Ауди заборави да ја заклучи портата еден ден и хаската избега но не многу далеку.

Ауди избега само преку улица. Единствената слобода што тој ја посакуваше беше слободата да оди во посета на неговиот пријател Меси.
„Тој се стрча кон моето куче и тие се гушнаа едни со други“, рече Оранит.

Жена му, исто така, направи неколку фотографии од нежниот момент што ги стопи срцата.

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *