Ментално силните личности попрво ќе бидат сингл отколку со некој што ќе им ја јаде душата!

„Претпочитам да бидам сингл отколку да бидам со некој за кој знам дека не е за мене“…си велите.

Па зошто да се смирите? Зошто си дозволувате да бидете во врска со некој чија душа не одговара на вашата? Со некој, кој длабоко знаеш дека не е за тебе? И уште повеќе, зошто продолжувате да се надевате во и надвор од односите со единствена цел едноставно да бидете во врска?

Можеби верувате дека да се биде сингл е лоша работа, или дека да се биде сингл се смета дека не си доволно добар. И можеби верувате дека да бидете сингл значи дека вие потенцијално би можеле да бидете засекогаш „сами“, кога вистината е, вие само ќе завршите да бидете сами или не со личноста со која навистина сакате да бидете, доколку продолжите да се справувате со верзии на љубовта кои се привремени.

Single woman, relationships

Спознавање на себе си

Знам дека сте уникатни. Знам дека твоето срце копнее да сака некој толку длабоко, и колку длабоко таа желба престојува во твојата душа. Знам дека твојата убавина зрачи. Знам дека си некој достоен за сите работи што животот чека да ви ги подари. Јас знам доволно за вас да знам дека сте доволно, совршени, цели и целосни и дека заслужувате да бидете со некој што го исполнува целото ваше битие. Личност што ја прави вашата душа среќна.

Сакам да ви кажам дека е повеќе од нормално да чекате вистинска личност за вас.Да се биде сингл е една од најдобрите и најздравите работи што треба да ги направите сами кога ви се дава можност.

Да се ​​биде сингл значи да потрошите време да правите работи што ве инспирираат и придвижуваат, да правите работи што ги сакате и да ги споделувате со луѓе кои ја разгоруваат вашата душа, да ве воздигнат и да ве направат среќни, и да одвоите време и да инвестирате во себе. Животот е премногу краток, па затоа е толку важно да се истражуваат, пронаоѓаат луѓе и работи што му даваат на вашиот живот значење и да ја збогатат својата цел, инаку, зошто да губите време?

Ве повикувам да останете синглови додека не најдете некој чијашто душа кореспондира со вашата.

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *