Парите не му го сочуваа животот: Последните зборови на Стив Џобс кои можат да ви го променат животот.

Го достигнав врвот во деловниот свет. Во очите на другите мојот живот е налик на успех. Меѓутоа, освен работата, имав малку радост. На крајот, богатството

Read more