Мисли кои ќе ви помогнат да бидете позитивни секој ден!

🌺🌺🌺Моќта на позитивното размислување е докажано за ДОЛГОВЕЧНОСТ И ДОБРО ЗДРАВЈЕ


Секое утро денот нека започе со овие мисли

🍂 Немам страв,Бог е со мене

🍂 Мојот живот има цел

🍂 Добивам сила кога се соочувам со моите несигурности и стравови.

🍂 Живеам живот во мир и љубов

🍂 Се ослободувам од сите нешта кои не ми носат добро.

🍂 Верувам во себе.

🍂 Заслужувам љубов и среќа.

🍂 Можам да остварам тоа што ќе посакам.

🍂 Денес, ќе преземам чекори за да ги исполнам своите цели.

🍂 Имам мудрост и храброст во себе и можам да постигнам многу.

🍂 Наоѓам инспирација околу мене.

🍂 Моето срце е отворено.

🍂 Комуницирам искрено и отворено.

🍂 Во мојата околина се луѓе кои ме исполнуваат со позитивна енергија.

🍂 Моето тело е здраво

🍂 Не дозволувам да се навраќам на минатото.

🍂 Сакам тоа што сум. Сакам постојано да се подобрувам.

Нутриционист: Валентина Глигорова

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *