Тажна приказна на глумецот: Имам милиони во банка, фанови низ цел свет но го немам единственото што го сакам!

Откако ќе прочитате што познатиот глумец Морган Фримен кажува, ќе застанете и ќе размислите:Дали е најважно во животот да трупате пари? “Послушајте ме и преземете

Read more

10 ВИСТИНИ, КОИ ЌЕ ВИ ПОМОГНАТ ДА ЧЕКОРИТЕ ПОСАМОУВЕРЕНО ПО СВОЈОТ ПАТ

10 ВИСТИНИ, КОИ ЌЕ ВИ ПОМОГНАТ ДА ЧЕКОРИТЕ ПОСАМОУВЕРЕНО ПО СВОЈОТ ПАТ Време е да разберете колку многу можете да успеете, да ги отфрлите негативните идеи, навики и луѓе од својот

Read more