Морган Фримен го претвора својот 124-акрен ранч во “Пчелно засолниште” за да ги зачува пчелите

Холивудскиот актер со глас вреден милиони е исто така добро познат поддржувач на животната средина. Морган Фримен ги употребува своите таленти  за еколошки организации како

Продолжете со читање

 Децата стануваат попаметни кога ги гушкате и секоја прегратка е важна, велат научниците

 Децата стануваат попаметни кога ги гушкате и секоја прегратка е важна, велат научниците Од сите работи што ги правите за да ја поттикнете интелигенцијата на

Продолжете со читање