Водата лек за сите болести!

Луѓето во Јапонија имаат навика да пијат вода веднаш штом ќе се разбудат. Голем број испитувања ја докажале предноста на оваа техника. Лекувањето со вода дава резултати за голем број сериозни заболувања.
Познато е дека пиењето вода на празен стомак делува во лечењето на следниве болести: главоболка, болки во телото, срцевиот ситем, забрзана работа на срцето, епилепсија, масти во крвта, бронхитис, астма, туберкулоза, менингитис, болести на бубрезите и мочните органи, повраќање, гастритис, дијареја, хемороиди, дијабетис, сите болести на очите, болести на матката, менструални пореметувања, болести на увото, грлото и носот.

МЕТОД НА ЛЕЧЕЊЕ:

* Штом се разбудите наутро, пред да ги исчеткате забите, испијте 4 пати по 160мл (640 мл) вода.
* Измијте ги забите, но немојте ниту да јадете ниту да пиете во наредните 45 минути.
* По 45 минути можете нормално да јадете и да пиете.
* По доручекот, ручекот и вечерата, немојте да јадете, ниту да пиете ништо во наредните два часа.
* Оние кои се стари и болни и неможат да испијат 4 чаши вода на празен стомак, додека не се привикнат на одредената доза нека почнат со пиење вода колку што можат, а потоа секој нареден ден нека ја зголемуваат количината се додека не стигнат до потребните 640мл.
* Овој метод ќе ги излечи вашите болести, а оние што се здрави ќе уживаат во енергијата што ќе им ја даде водата.

КОЛКУ ДЕНА СЕ ПОТРЕБНИ ЗА ЛЕЧЕЊЕ:
* за висок крвен притисок – 30 дена
* за гастритис – 10 дена
* за дијабетис – 30 дена
* за туберкулоза – 90 дена

* Напомена: оние кои имаат артритис, овој метод на лечење можат да го прават само три дена во првата недела, потоа треба да паузираат една недела, па одново да почнат да го применуваат секојдневно. Ова лечење нема пропратни ефекти освен што често ќе мокрите. Значи пијте вода и останете активни, ни јавува bidizdrav.com .

 

 

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *