Не плашете се, Јас ги гледам и ги знам сите ваши страдања и нема да дозволам сатаната да ве уништи!

Се будите ли секој ден со тешкотии поради некои леснозаводливи навики или страсти во својот живот? Бог знае се за тој грев кој останал во вашето

Read more