Вашето време е ограничено, затоа не трошете го живеејќи туѓ живот – Стив Џобс.

Има многу убави цитати кои ја опишуваа реалноста и ја потврдуваат својата вистиност како дел од животот но ние би издвоиле неколку инспиративни цитати кои

Продолжете со читање

Близначки со Редок Малиген Рак Чудесно се Исцелени По Неуморната Молитва на Родителите

На 4 јули, близначките , Изабела и Медлин, ги изненадија своите родители кога дојдоа на  свет. Тие се родиле здрави, но за време на рутински

Продолжете со читање

Лушпите од лук ги отпушуваат артериите и ги чистат отровите!

Лушпите од лукот го содржат моќниот антиоксидант кверцетин кој го регулира крвотокот и ја спречува појавата на срцеви заболувања. Најмоќното дејство на таа состојка е

Продолжете со читање