Го прашале мажот дали по 10 години брак му здосадила жената. Неговиот одговор го воодушеви интернетот.

Во овој материјален свет каде што постојано се слуша “угоди си прво себе си“ и “прави го она што те прави среќен“ (по секоја цена)

Продолжете со читање

Сопругот гледа во својата 59г сопруга и вели:“Знам дека ти не можеш да ме слушнеш, но јас те сакам“

Денес, бев сведок на една приказна за љубовта. Не од типот на љубов што го делат младите луѓе кои се наполно полни со страст,полни со

Продолжете со читање