Сопругот гледа во својата 59г сопруга и вели:“Знам дека ти не можеш да ме слушнеш, но јас те сакам“

Денес, бев сведок на една приказна за љубовта. Не од типот на љубов што го делат младите луѓе кои се наполно полни со страст,полни со

Продолжете со читање