На вистинскиот нема да му сметаат твоите недостатоци!

На твојата сродна душа, на твојата вистинска љубов нема да и смета твојата несовршеност.

Оваа личност ќе те прифати таква каква што си. Твоите различни мислења и идеа нема да бидат нешто што ќе сака да ги смени. Напротив, различноста ќе ги инспирира да променат одредени нешта во животот.

На вистинскиот нема да му смета вашиот гласен ум кој премногу размислува. Тој ќе ги смири твоите несигурности и ќе ја смири вашата параноја. Нема да ти суди. Напротив, ќе ја разбере причината зошто премногу ги анализирате нештата. Ќе знае дека гои правите тоа бидејќи премногу се грижите за него.

Вистинскиот нема да бега кога ќе се појави мала кавга. Нема да се плаши да се соочи со вас да разговара со вас на некоја тема. Нема да ве остави сама кога ќе се чувствуваш најслаба. Ќе застане покрај тебе, ќе те фати за рака и ќе ти даде до знаење дека најдоброто допрва доаѓа.

Вистинскиот за тебе нема да ти суди што си поинаква. Напротив, ќе те сака без маска и лицемерие.

Ќе те сака на начин на кој го разгалуваш, сакаш и правиш најсреќната личност на светот. Нема да сака одмор од тебе и твојата љубов. Затоа што оваа личност одвај чека да го помине животот со тебе.

И најважното од се, на вистинската личност никогаш нема д а е повреди, остави, да те излаже или напушти. Ќе се грижи за твоето срце и душа на начин како што се грижи з асвојата.

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *