Педагозите советуваат: Како да постигнете детето самостојно да ги извршува училишните обврски!

Сфаќајќи дека времето не може да се врати ако згрешиме, повеќето родители прават голем притисок при дозирање родителски ангажман врз училишните обврски. Малото суштество се

Read more