Новороденче се насмеа веднаш штом го слушна татковиот глас!

Кога малата Антонела се родила, по нејзината насмевка се видело дека со татко и развила посебен однос.

Флавио и Тарсила се новопечени родители во Бразил. Флавио секој ден и зборувал на својата ќерка додека уште била во стомакот. „Секогаш и зборуваше дека ја сака“,рекла мамa Тарсила .

Тарсила раскажува како Флавио ја поздравувал Антонела секое утро, и повторно кога се враќал од работа. Кога Антонела конечно се родила, не е ни чудо што има таква реакција на татковиот глас.

„Ја ставија на мене додека спиеше и штом сопругот прозборе, Антонела ги отвори очите и се насмеа“, се сеќаваше мама.

View this post on Instagram

Quando vi minha família pela primeira vez ❤️🥰

A post shared by Antonella (@antonella.vilela) on

За среќа, моиментот е забележан на форографија, која многу брзо стана вирална на интернет.

Мајката својата ќерка ја опишала како „дар испратен од Господ.“

Нека секое срце се радува на Небесниот Отец, како што и оваа ќерка се радувала на земскиот.

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *