Педагозите советуваат: Како да постигнете детето самостојно да ги извршува училишните обврски!

Сфаќајќи дека времето не може да се врати ако згрешиме, повеќето родители прават голем притисок при дозирање родителски ангажман врз училишните обврски. Малото суштество се

Продолжете со читање

Вистинската мајка никогаш не би го направила ОВА за своето дете: Поради своето и поради нивното здравје!

Проверете добро кои се тие работи – бидејќи во некои од нив сигурно ќе се пронајдеме, бидејќи сите сакаме да направиме се најдобро за нашите

Продолжете со читање