Денес ме прашаа дали и помагам на жена ми во домашните обврски..

Денес ме прашаа дали и помагам на жена ми во домашните обврски…Реков:“Јас не помагам во домашните обврски…И јас исто така живеам тука па тие обврски се исто така и мои“.

Се оженив со оваа прекрасна жена за која многу сум благодарен, ја одбрав неа, Бог ме благослови со неа, таа ми е дар од Него! Подобро е да се грижам за неа како мое богатство!

Јас не се оженив со куќна помошничка, готвачка, медицинска сестра, слугинка, јас се оженив со  најпрекрасната личност на светот и нема да се правам Алфа маж пред неа…јас чистам, јас мијам садови, местам кревети, дури и готвам кога е неопходно бидејќи јас живеам со мојата најдобра пријателка со која сакам да го поминам целото време затоа подобро ми е да бидам екипа со неа, бидејќи тоа и сме: заедно одлучуваме, тим сме и заедно градиме дом за нашите најмили, што значи дека мојата ќерка еден ден ќе се омажи за некој како мене, затоа да бидам најдобра верзија од себе, бидејќи сакам исто така да ја третираат и неа, како принцеза, бидејќи таа е тоа за мене… Image result for father daughter

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *