‘Дали сепак ќе се земеме?“, ме погледна со солзи. Таа сакаше да ме заштити. ’: Човек ја изгуби сопругата во 4-от стадиум на рак неколку месеци по венчавката,‘ Имам огромна дупка во моето срце ’

“Почнав да комуницирам со Лорин на 24 Мај, 2015, наоѓајќи ја на апликација на интернет. Таа имаше ставено слика како носи розови ракавици и беше

Read more

Детенце се родило без очиња, неговата мајка го оставила. Но брзо потоа тој си го пронашоло вистинското семејство!

8 месечниот Александар К. е роден во Томск, Русија без очни јаболчници поради синдром на антофталмија SOX2. Тоа е многу ретко заболување, во светот досега

Read more