Кажете си – “Јас можам!“

Какви ви се мислите, таков ви е животот!

Ако мислиш дека не си среќен – ќе бидеш несреќен!

Ако мислиш дека си неуспешен – ќе бидеш неуспешен!

Ако мислиш дека ќе успееш – ќе најдеш начин и ќе успееш!

Нашите постапки се резултат на нашите мисли.

Нашиот карактер е резултат на нашите мисли и постапки.

Нашиот живот е резултат на нашиот карактер и навики.

Ние бираме каков ќе ни бидеме животот.

Имајте позитивни мисли и ќе имате позитивен живот.

Кажете си “Јас можам“ , “Јас ќе успеам“….

ако вие не го направите тоа, никој нема да го направи за вас!

Вие можете, вие ќе успеете!

Бог ќе ви помогне, само вие направете го вашиот дел!

 

Остави коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *