Мојата 3 годишна ќерка ме праша: “Знаеш ли зошто му требаше толку време на Бог да ти даде бебе? “и тогаш одговори: “Јас знам зошто!“

Фарбав во гаражата со мојата ќерка која боеше со кредата на цементот и кога одеднаш ми рече: “Мило ми е што Бог те поадри на

Продолжете со читање