Вежбањето ве прави посреќни од парите според истражувањата на Yale и Oxford!

Истражувачите од Јеил и Оксфорд велат дека вежбањето е поважно за вашето ментално здравје отколку вашиот економски статус. Научниците откриле дека додека луѓето кои редовно

Продолжете со читање

За убав и здрав живот – Вежбајте!

Вежбањето го продолжува животниот век. Редовното вежбање ја подобрува работата на кардиваскуларниот и дигестивниот систем. Вежбањето го подобрува расположението. Луѓето кои редовно вежбаат ретко заболуваат

Продолжете со читање