10 Совети за успешен брак!

  1. Добриот брак мора да се создаде.

  2. Во бракот малите нешта стануваат големи нешта.

  3. Во бракот никогаш не е прекасно да се држите за рака.

  4. Во бракот убаво е да си кажете Те Сакам барем еднаш во денот.

  5. Никогаш не заспивајте налутени.

  6. Имајте чувство на взаемни вредности и заеднички цели.

  7. Заеднички соочувајте се со светот.

  8. Формирајте круг на љубовта во кој ќе биде целата фамилија.

  9. Кажувајте  зборови на благодарност и покажете благодарност на внимателен начин.

  10. Во бракот имајте способност за простување и заборавање.

Не е само да се омажите за вистинската личност.

Туку да бидете вистинскиот партнер.

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *