Родителите се секогаш тука за вас, бидете и вие за нив!

Искористете го времето што го имате со вашите родители пред да стане спомен!

Ценете ја нивната жртва, љубов, грижа…

Дури и кога мислите дека се досадни, не заборавајте дека тоа го прават поради вас и вашето добро!

Бидете со нив додека ГИ ИМА, бидејќи еден ден може да ГИ НЕМА!

Остави коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *