Уметничка наслика трогателни семејни илустрации за да покаже што е вистинската среќа!

Се надеваме дека овие илустрации го прикажуваат и вашето семејство. Постојат уметнички дела кои ја покажуваат внатрешноста на уметничката душа. Една од таквите уметнички е

Продолжете со читање

Вистински татко не е оној кој ги плаќа сметките, туку оној кој сфаќа дека семејството е на прво место!

Секој може да стане татко. Секој може да роди нов живот. Но потребен е некој посебен да го негува и сака тој живот. Вистински татко

Продолжете со читање