Уметничка наслика трогателни семејни илустрации за да покаже што е вистинската среќа!

Се надеваме дека овие илустрации го прикажуваат и вашето семејство.

Постојат уметнички дела кои ја покажуваат внатрешноста на уметничката душа. Една од таквите уметнички е талентираната Soosh. Нејзе ја следат преку 200 000 луѓе на Инстаграм.

Разбирливо е зошто: Shoosh ги слика оние невидливи но важни работи како што се љубовта, поддршката…

еве ја колекцијата на нејзините илустрациии кои го претставуваат нејзиното семејство. Откако ќе ги изгледате сигурно ќе сакате да ги прегрнете своите блиски.

Заедно сме среќни.

И се грижиме едни за други.

Подготвуваме посебни изненадувања.

Остваруваме соништа.

View this post on Instagram

• dollhouse surprise • . . Beware! A text of many letters and great sentiments is ahead! 🤗⚠️ . . When Little Brown @littlebrownyoungreaders and myself were creating “Dad by my side” book filled with illustrations you showed so much love for 🙏, we came up with this idea to add a couple of illustrations exclusively for this book, and so we did. Some of those “never seen before” father/daughter drawings were chosen for the book and are there to surprise you with, yet there are some which didn’t make it into the book – like this one, for example, “a dollhouse surprise” illustration. . . Very soon there will be signed books giveaway and “Dad by my side” will finally take its place in bookstores (please, see my stories for a quick pееk at it) but today I am happy to share this illustration with you, the one which didn’t make it into the book, yet as dear to my heart as the rest of the works i did. . . I cannot thank you all enough for your support, encouraging comments, messages and kindness you show to my works and their author. 🙏🙏🙏 . . . #bysoosh #illustrator #illustration #jch #drawing #sketch #sketching #sketcheveryday #watercolor #watercolorsketch #watercolordrawing #big #papa #fantasy #boho #cute #father #book #inspiring_watercolors #love #art_we_inspire #inspiration #daddysgirl #kids #children #dibujo #art #artwork #365 #primitive

A post shared by Soosh • illustrator • (@vskafandre) on

Чекаме чудо.

Си помагаме.

Заедно не се плашиме од студеното време.

Или од болест…

Бидејќи го имаме најдобриот тим за помош…

Ги имаме оние кои не сакаат…

И многу добро се забавуваме…

Имаме многу планови за иднината…

Семејството не учи дека среќата се наоѓа во малите нешта..

Кога некој ни помага д аја носиме тешката торба…

Или не пушта да победиме…

Или ќе ни зготви вкусна храна…

Дава бакнежи по носот..

Среќа е кога ќе заспиете и ќе се разбудите заедно…

Се надеваме дека овие илустрации го прикажуваат и вашето семејство.

izvor>brightside.me

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *