Сопругот гледа во својата 59г сопруга и вели:“Знам дека ти не можеш да ме слушнеш, но јас те сакам“

Превод

Семе Синапово

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *