РЕЦЕПТ ЗА ЉУБОВ:Се чита за 10 секунди, а поуката останува вечно!

Секој заљубен пар преба да исполни само една задача. Ако успее во тоа, љубовта ќе трае вечно!

Тукушто венчан пар дошол кај еден мудрец…

Сакале да знаат како нивниот брак да биде долг и плодоносен, и во него да не се изгуби она најважното– љубовта!

Го прашале учителот: “ Постои ли начин во денешниот свет нашата љубов да опстане?”

Учителот ги погледнал и им рекол: “Да!”

Парот се зачудил и прашал: “Што да направиме?”

Учителот само одговорил: “Заедно сакајте ги другите!”

новиживот.нет

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *