Убавиот ден започнува со убави мисли!

Стави го Бог на прво место и се друго ќе си дојде на свое место.

Ден започнат со Бог е најубав ден кој можеш да го имаш.

Буди се со благодарност, со радост и понизност.

Оди низ денот со барање мудрост и водство од Бог.

Заврши го секој ден со благодарност и молитва.

Во срце полно со благодарност нема место за гнев, лутина, огорченост и болест.

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *