Добрата жена секогаш ќе биде добра жена!

Убаво лице старее, убаво тело ќе се смени. Но, добрата жена секогаш ќе биде добра жена.

Жената е многу силна. Во рамките на неа е моќта да се создаде, негува и трансформира.

Жената не може да стори ништо за својот изглед. Или е убава или таа не е. Но, нејзиниот лик е сосема друга работа.

Рацете на добра жена околу вратот на мажот вреди повеќе од бисери.

Пронајдете жена која ве тера да се чувствувате поживи. Таа нема да го направи животот совршен, но ќе го направи бесконечно поинтересен. И, тогаш, сакајте ја со сè што е во вас.

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *