Кога ги погледнал снимките од скриената камера дома, мажот тотално го сменил својот однос кон жена му!

Маж од Тајланд поставил камера во својот дом, и откако ги видел снимките целосно се сменил кон својата млада сопруга!

Многу мажи грешат кога мислат дека да бидеш мајка е лесна работа…Не налага да одиш на работа, да исполнуваш различни задачи и да си имаш работа со непријатни луѓе…

По цел ден си седиш дома со детето и се забавуваш…

Овој сопруг бил на истотот мислење се додека еден ден не ги видел снимките од камерите што ги поставил за да го набљудува домот…

Тој останал запрепастен од фактот колку време неговата сопруга поминува со детето…

Таа по цели денови била со детето и поркај тоа ги завршувала сите домашни обврски.

Сопругата не се жалела ниту дека е уморна…

Шокираниот маж направил цел колаж од снимките и ги објавил н афејсбук.“Не можам да ја изразам со мисли благодарноста кон сопругата за нејзината жртва. Ти благодарам што се грижиш за нашето дете.“ рекол тој.

Луѓето кои одат на работа, кога ќе се вратат, не сопираат да се жалат колку се уморни, и сметаат дека на жените им е полесно. Но во збалуда се, зошто дома ништо не прават и не знаат за колкав труд станува збор.

Променете си го мислењето, зошто да се грижиш за мало дете не е мала работа. Дури сметам дека нашата работа не е толку уморителна како на жените. – рекол тој.

Неговиот пост набрзо станал вирален.

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *