Ќерките ти го разубавуваат светот !!!

Ќерките се како цвеќиња, тие го исполнуваат светот со убавина.

“Ќерка ми, одлично го благослови мојот живот. Мило ми е што сме пријателки. Времето што го имаме заедно е најдобро поминато време”.

Ќерките ни даваат среќни и убави спомени од изминатите денови , мелодиите на срцето во моменти од сегашноста и надежните очекувања за тоа што ќе бидат во иднина.

Ќерката е подарок на љубовта.

Ќерката е мало девојче кое расте за ти да биде пријателка “.

One comment

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *