Понекогаш подобро е само да се насмевнете и да си продолжите напред.

Понекогаш полесно е само да се насмеете отколку да објаснувате што не е во ред.

Понекогаш подобро е да си замолчите отколку да се расправате.

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *