Вашето време е ограничено, затоа не трошете го живеејќи туѓ живот – Стив Џобс.

Има многу убави цитати кои ја опишуваа реалноста и ја потврдуваат својата вистиност како дел од животот но ние би издвоиле неколку инспиративни цитати кои ќе ве мотивираат да го промените вашиот став кон животот и луѓето:

Вашето време е ограничено, затоа не трошете го живеејќи туѓ живот – Стив Џобс.

Личноста која никогаш не направила грешка, никогаш не пробала нешто ново – Алберт Ајнштајн.

„Живеј го секој ден така, сеедно како да ти е последен, бидејќи порано или подоцна ќе испадне така.“
Реј Чарлс

Вие треба да бидете промената која сакате да ја видите во светот – Ганди.

Живот е она што ти се случува додека си зафатен правејќи други планови – Џон Ленон.

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *