И тие знаат за ЉУБОВ – 17 фотографии од прекрасниот свет на животните

Кој вели дека животните не знаат што е љубов? Може да не е комплицирана, збркана и емоционална како кај луѓето но е прекрасна.
Погледнете ги овие мили и симпатични двојки, уловени во моментот на искажување на љубов.

1-1

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13-1

13

14

15

 

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *