Научниците докажаа дека молитвата лекува: Го регенерира целиот организам, го намалува стресот и дава сигурност!

Руските научници од Сент Петерсбуршкиот универзитет, докажаа дека чудните лечења се поврзани со духовноста и открија многу телесни и душевни промени кои човекот може да

Read more