Кога ќе помислиш дека не можеш повеќе,сети се дека Господ секогаш ти дава онолку колку што можеш во моментот да искрепиш.

Низ што и да поминуваш не заборавај дека Бог ја знае твојата болка и нема да те остави и напушти. Тој е со тебе и

Продолжете со читање

5 нешта кои и се потребни на секоја сопруга (но не знае како да ги побара)

Во многу бракови, една од главните проблеми е комуникацијата. И стереотипно кажано, обично сопругот е етикетиран за овој проблем. Но мажите не се единствените со овој

Продолжете со читање

Не плашете се, Јас ги гледам и ги знам сите ваши страдања и нема да дозволам сатаната да ве уништи!

Се будите ли секој ден со тешкотии поради некои леснозаводливи навики или страсти во својот живот? Бог знае се за тој грев кој останал во вашето

Продолжете со читање