Не дозволувај да ти го замени семејството!

Драг Господе,

Чувај ги нашите семејства. Одземи ги сите грижи и проблеми и помогни да имаме хармонија, радост, мир и слога.

Фала ти што не чуваш и водиш

Амин

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *